Street Art Vantaa
Murals & Street Art From Finland – Vantaan muraalit ja katutaide

Yrityksille

 

Yritys! Tehdään yhteistyötä?

Street Art Vantaa ja Seinähullu Vantaa tuovat ja tuottavat näkyvintä urbaanin taiteen kulttuuria Vantaan katukuvassa yhdessä Vantaan taidemuseo Artsin ja Myyrmäki-liikkeen kanssa. Toimintamme näkyy siellä, missä ihmiset asuvat. Katutaide tuo näkyvän positiivisen muutoksen alueen asukkaille. Haastamme yritykset mukaan!

KESÄ 2017

 
 
DOURONE on yksi Seinähullu Vantaan kesän 2017 kutsuvieraista ja maalaa suuren muraaliteoksen Myyrmäkeen.

DOURONE on yksi Seinähullu Vantaan kesän 2017 kutsuvieraista ja maalaa suuren muraaliteoksen Myyrmäkeen.

TÄTÄ EI KANNATA MISSATA

Kesä 2017 on urbaanin taiteen kuumin kesä tähän mennessä. Suomessa tapahtuu ennennäkemättömän paljon muraalimaalauksia, katutaidetta ja siihen liittyviä tapahtumia. Vantaa on ylpeästi ja näkyvästi toiminnan aallonharjalla.

Yritysten aika lähteä Seinähulluun toimintaan mukaan on juuri nyt, kun nuori ala on puhkeamassa kukkaansa. Nyt rakennetaan malleja ja yhteistyökuvioita pidempiaikaiselle kulttuurille ja liiketoiminnalle.


Vantaa värittyy – ja erottuu edukseen

Vantaalle Myyrmäkeen ja Hakunilaan on kutsuttu viisi kansainvälistä katutaiteen kärkinimeä: Mr. June, Pipsqueak was here!!!, Aryz, Dourone ja Pso Man. Taiteilijat on valittu yhteistyössä alan Amsterdamilaisen katutaiteen huippuosaajien Street Art Todayn kanssa. Visiomme ei kuitenkaan ole ainoastaan kutsua ulkomaisia huippuja, siksi järjestimme avoimen haun suomalaisille potentiaalisille taiteilijoille. Suomalaisten oma seinähullu muraalitiimi on nyt perustettu ja he maalaavat omat suurteoksensa Länsimäkeen ja Hakunilaan kesällä 2018. 

Heinäkuussa 2017 maalataan Martinlaakson juna-asema. Sinne olemme koonneet kotimaisen huipputiimin, johon kuuluu yhdeksän erilaista taiteilijaa. 

Street Art Vantaa toteuttaa lukuisan määrän muita mittakaavaltaan pienempiä teoksia ja työpajoja mm. yhteistyössä Vantaan kaupungin ja Vantaan Energian Sähköverkot Oy:n kanssa. Katutaiteen mittakaavamme ulottuu pienistä sähkökaapeista suuriin seinänpäätyihin! Olemme mukana paikallisissa tapahtumissa, kuten Myyrmäen taiteiden yössä ja Louhela Jamissa. Toteutamme myös (erityisesti kiireisen kesäsesongin ulkopuolella) tilaustyönä maalauksia niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Mr. June maalaa kolossaalisen teoksen Hakunilaan kesällä 2017.

Mr. June maalaa kolossaalisen teoksen Hakunilaan kesällä 2017.


Asukkaat ovat usein mukana osallistavassa työpajatoiminnassa.

Asukkaat ovat usein mukana osallistavassa työpajatoiminnassa.

Me olemme jo mukana!

Seinähullua Vantaata ja Street Art Vantaan toimintaa ovat mukana tukemassa ja yhteistyössä mm. Suomen kulttuurirahasto, Cramo, Y-Säätiö, VAV, Sato, Lumo, Tikkurila ja HOAS. 

Etsimme kumppaneita tositarkoituksella ja pidempään suhteeseen.

Maalauskauden jälkeisenä tavoitteena on yhteistyössä Myyrmäki-liikkeen ja yhteistyöyritysten kanssa luoda Vantaalle katutaiteen ostopalvelua, jota kautta mm. taloyhtiöt pystyvät helpommin löytämään taiteilijoita. Tähän yhteistyökuvioon kannattaa lähteä mukaan!

Luomme toiminnallamme Vantaasta ja eritoten Myyrmäen suuralueesta kotikaupunkimme näkyvää ja vetovoimaista matkailuvalttia omaperäisellä tavalla katutaiteen keinoin. Tehdään yhteistyötä!