Street Art Vantaa

Seinähullut muralistit 2018

 
 
maria-kivilaakso-seinahullu.jpg

Maria Kivilaakso

Maria pitää erityisesti siitä, kuinka perinteisen galleriatilan ulkopuolelle tehty taide kommentoi ympäristöään ja saa uusia merkityksiä vuorovaikutuksesta. Turkulainen taiteilija yhdistää taidetta ja uusia yleisöjä sekä pyrkii saamaan aikaan keskustelua ja iloisia yllätyksiä kaupunkitilassa. Visuaalisesti häntä innostaa muun muassa puupiirrosten estetiikka. Maria valmistuu kuvataiteilijaksi Turun Taideakatemiasta keväällä 2018.


jp-koykka.jpg

J-P Köykkä

J-P Köykkä on Tampereella asuva ja työskentelevä kuvataiteilija, jonka intohimo on helppo laittaa sanoiksi: maalaustaide on hänen lempiasiansa. Köykän teoksissa hallittu sattuma on usein johdattava tekijä maalauksen lopputulokseen. Hän inspiroituu ihmisistä, oikeasta ja väärästä, väreistä, materiaaleista, luonnosta, betonista, putkistoista ja tehtaista.


peetu-pasanen.jpg

Peetu Pasanen

Peetu on pienestä etelä-suomen kaupungista maailmalle lähtenyt pallon tallaaja, jonka katse kiinnittyy kaupungeissa usein sinne, minne muut eivät katso. Graffitista ja vapaasta elämästä ammentava Pasanen on puuhannut katutaiteen parissa kaikenlaista, valokuvaamisesta festarimaalauksiin ja julkaisuista urban exploringiin. 


Minttu Pyykkönen

Mintulle taide on rakas harrastus ja ammatti. Taidekasvatuksen opiskelija tähtää tulevaisuudessaan suurikokoisten tilallisten maalausten suuntaan ja pyrkii jatkuvaan kehitykseen taiteessaan. Mintun teosten aiheina ovat usein keho, kohtaaminen, keskeneräisyyden tuntu ja symbolismi. Hän yhdistelee mielellään töissään erilaisia tekniikoita: kultausta, maalaamista ja piirrosjälkeä. Luonto, vanhat kuvitukset ja tarinat tuovat hänelle jatkuvasti inspiraatiota!


taneli-stenberg-seinahullu.jpg

Taneli Stenberg

Taneli näkee seinämaalausten olevan loistava keino tuoda taidetta ihmisille ja kulttuuria ympäristöömme. Hän etsii jatkuvasti uteliaana tyyliään, ja tuntee, että etsiminen ja ajoittain löytäminen on taiteellisen tekemisen suola. Taitava maalari toivoo löytävänsä jotain ajasta riippumatonta ja inhimillistä, joka olemassaolossa askarruttaa tai herättää positiivistä tunneyhteyttä ihmisten välillä.